Ervaring Monique van der Voort, deelnemer groep wonen.
Monique is vanaf de start betrokken geweest bij Park Helbergen voor de invulling van het deeltraject ‘wonen’. Monique, moeder van 3 pubers en in het dagelijks leven commercieel binnendienstmedewerker, woont al 16 jaar met veel plezier in Leesten. ‘Ons huidige huis hebben mijn man en ik destijds ook zelf laten bouwen en het is onze wens om dit ooit nog een keer zelf te gaan doen’.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Park Helbergen?
‘Ik had de gemeente toevallig eens gebeld om te vragen of er nog locaties waren waar huizen gebouwd konden worden. Toen bleek net dat de eerste informatie avond voor Helbergen gepland stond in april 2013. Er was best een hoge opkomst die avond, ik schat ruim 100 belangstellenden. Die avond werd duidelijk dat het gebied in 3 delen werd ingedeeld. Uiteraard ging mijn belangstelling uit naar de inspraakgroep en coalitie ‘Wonen’.’